Meteen naar de inhoud

Zomer diffuser blends

zomer diffuser blends

“Sla ook zeker het zomerseizoen niet over om de diffuser te gebruiken. Zelf als we meer buiten zijn kan het juist fijn zijn om heerlijke zomergeur in huis aan te hebben. Gebrbuik daarvoor frisse zomer diffuser blends. Telkens als je even naar binnen gaat zal je de werking van de olie ervaren.

En wat dacht je van het weren van insecten! Een uitgelezen kans om je diffuser voor te gebruiken. En na een heerlijke dag buiten is het fijn ontprikkelen met een ontspannen zomer blend.”

Liefs Karolien


zomer diffuser blends

Zomer diffuser blend 1
Zomer diffusers blend 2
Zomerse diffuser blends 3

ken jij je blendpicker app al?

Blendpicker is een app waarin je op elk moment van de dag inspiratie voor een diffuser blend kunt vinden. Gewoon op je telefoon! Geen eindeloze zoektochten meer op social media voor een een fijne blend. Je pickt eenvoudig een diffuser blend in de app.
Met verschillende thema’s gekoppeld aan seizoenen, welzijn, feelings en feestdagen is er voor elk moment wel een blend te vinden.

Je kunt de app gratis uitproberen met ons Free membership.

Blendpicker app


wil je niets meer missen?

Dat snap ik wel!
Blogs, DIY’s, recepten en meer. Alles vind je hier op het inspiratieplatform van Olie aan zee. Het goede nieuws is dat er telkens iets bij komt. Er is altijd iets nieuws te ontdekken.Met een inschrijving op mijn inspiratiemail blijf je op de hoogte van al het nieuws en ontvang je exclusieve content.

*Uitschrijven kan op elk moment.


meer diffuser blend inspiratie