Young Living

Young living heeft als missie om ieder huishouden ter wereld te voorzien van pure essentiële oliën. Overal zijn mensen op zoek naar een manier om hun gezondheid en spirituele welzijn te verbeteren.
Er is ook steeds meer informatie over te vinden en het is lang niet meer zo suf als het is geweest. Essentiële oliën zijn toegankelijk voor iedereen en dat geeft iedereen de optie om op een natuurlijke manier aan zijn welzijn te werken.

Young living koopt haar grondstoffen in bij eigen boerderijen. Bij het verbouwen worden geen chemicaliën gebruikt. Door eigen inkoop en verbouw kan Young Living de kwaliteit en zuiverheid van zijn producten garanderen.

Alle producten voldoen aan het eigen ontwikkelde Seed to Seal programma.
Er is een kwaliteitscontrole dat ervoor zorgt dat alle producten voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn ze veilig voor gebruik. Er wordt niets extra’s toegevoegd waardoor de oliën 100% puur en natuurlijk zijn.


Wil je op je gemak meer lezen?

Vraag dan mijn gratis e-book Essentiële olie aan. Je kunt dan op je gemak lezen over het gebruik van essentiële olie, de werking van de oliën uit de starterkit en hoe jij kunt beginnen.
Vul hiernaast je gegevens in, dan ontvang je het e-book in je mailbox.

Liefs,
Karolien