Ga naar de inhoud

Winter essentials met essentiële olie van Young Living

De winter is HET seizoen om alles uit je essentiële oliën te halen. Je brengt sfeer in huis met een fijne diffuser blend, smeert rollers om je weerstand op pijl te houden en je gaat aan de slag met de leukste DIY.
Nu we met elkaar meer binnen zitten is het onwijs belangrijk om de kwaliteit van de lucht goed te houden. Ook dit doe je gewoon met een fijne blend dus vergeet ook zeker de therapeutische waarde van de oliën niet! 

Hier vind je een deel van de winterinspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 
Omdat ik het super leuk vind dat je mijn PIN hebt gekozen als inspiratiebron tussen de 100000 die je er kunt vinden heb ik twee cadeautjes voor je.

Cadeautje 1

Extra Winter recepten download!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

The form you have selected does not exist.

Extra inspiratie

Nog meer inspiratie!

Kan je nog wel wat extra winterinspiratie gebruiken?
Dan is het e-book ‘de seizoenen ronde met essentiële oliën’ wat voor jou.
In dit e-book vind je 200 unieke diffuser blends waarmee je elk seizoen optimaal gebruik van je oliën kunt maken.


Geurwolkje

Kies een diffuser die bij JOU past.

Vaak ontvang je een diffuser als je een basis olie pakket koopt. Maar wist je dat er nog veel meer diffusers (van het juiste) materiaal te koop zijn. Heb jij de diffusers van Geurwolkje al eens gezien?
Echt een aanrader om eens aan te denken als je toe bent aan een nieuwe of 2de diffuser.