Ga naar de inhoud

winter diffuser blends

Winter diffuser blends

“Wat is er fijner dan op een koude dag jezelf lekker op de bank nestelen. Warme kop thee erbij, een boek en natuurlijk een fijne winter diffuser blends aan. Ik hou er van!

Als we met het gezin weer meer binnen zijn is het extra belangrijk om de kwaliteit van de lucht in huis hoog te houden. Naast diffuser blends voor een gezellige sfeer zet ik de diffuser in dit seizoen ook regelmatig aan met een zuiverende blend.”

Liefs Karolien


winter diffuser blends

Winter diffuser blend 1
Winter diffuser blend 2
Winter diffuser blend 3

E-book winter diffuser blends

Ontdek meer zomer inspiratie

Heb jij het e-book Zomer diffuser blends al ontdekt?

In dit ebook inspireer ik je graag met 50 fijne winter blends om een echte cozy sfeer in huis te creëren.

Het winterseizoen is misschien wel het meest geschikte moment om je diffuser te gebruiken, zowel voor het creëren van een warme en gezellige sfeer als voor het optimaliseren van het binnenklimaat.

Met de verwarming aan, neigt de lucht in huis vaak naar droogte. Het is daarom super fijn dat je met een goede geurcombinatie niet alleen de sfeer verbetert, maar ook het binnenklimaat een positieve impuls geeft.


Ken jij de blendpicker app al?

De Blendpicker app is DE app waarin je op elk moment van de dag inspiratie voor een diffuser blend kunt vinden. Gewoon op je telefoon!

Geen eindeloze zoektochten meer op social media voor een een fijne blend. Je pickt eenvoudig een diffuser blend uit de app.

Met verschillende collecties is er voor elk moment wel een blend te vinden.

Je kunt de app gratis downloaden.

*Blendpicker is een product van de founder van Olie aan zee.

Blendpicker app

winter diffuser blends

Winter diffuser blend 4
Winter diffuser blend 5
Winter diffuser blend

Wil je niets meer missen?

Dat snap ik wel!
Blogs, DIY’s, recepten en meer. Alles vind je hier op het inspiratieplatform van Olie aan zee. Het goede nieuws is dat er telkens iets bij komt. Er is altijd iets nieuws te ontdekken.Met een inschrijving op mijn inspiratiemail blijf je op de hoogte van al het nieuws en ontvang je exclusieve content.

*Uitschrijven kan op elk moment.


meer diffuser blend inspiratie