Winter combinaties met essentiële olie

De winter is HET seizoen om alles uit je essentiële oliën te halen. Je brengt sfeer in huis met een fijne diffuser blend, smeert rollers om je weerstand op pijl te houden en je gaat aan de slag met de leukste DIY.
Nu we met elkaar meer binnen zitten is het onwijs belangrijk om de kwaliteit van de lucht goed te houden. Ook dit doe je gewoon met een fijne blend. En vergeet ook zeker de therapeutische waarde van de oliën niet! 

Hier vind je een deel van de winterinspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account. Neem daar zeker even een kijkje als je meer inspiratie zoekt. Er komen dagelijks nieuwe pins bij.

Laat je inspireren door al deze combinaties en laat mij vooral weten welke je als eerste hebt geprobeerd. Doe dat door mij een berichtje te sturen op instagram of met de #INSPIRATIE0AZ

Shop de oliën voor deze blend in onze webshop.

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

Nog meer inspiratie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Elke maand deel ik met jou exclusieve recepten, persoonlijke updates, nieuwtjes en kijkjes achter de schermen van Olie aan zee. Schrijf je in dan ben jij altijd als eerste op de hoogte.