Al die gekleurde olieflesjes zien er ontzettend leuk uit maar ze kunnen naast therapeutische waarde nog veel meer voor je betekenen. Je kunt er namelijk je eigen business mee starten. Toen ik daar achter kwam kreeg mijn aankoop direct een ander doel. Ik begon met het delen van mijn kennis en ervaringen en inspireer dagelijks meer dan 500 vrouwen. Vanuit passie en enthousiasme voor deze mooie producten begon ik mijn bedrijf.

en nu is het jouw tijd!

Ook voor jou is het mogelijk om een eigen business op te bouwen met producten waar je voor 100% achter staat. Spannend? Dat is het zeker, maar geloof me: het is nu jouw tijd!

Wil je meer informatie over de business kant? Vraag hier mijn e-book Start Your Business aan. 

Herken je dit?

 • In voor een nieuwe uitdaging ben je zeker! Met al je enthousiasme en power wil je aan de slag. Hoppa, starten maar! Zo moeilijk kan het niet zijn, toch? Alleen… waar begin je?
 • Je bent niet op zoek naar een leuke hobby met verplichte theekransjes. Je wil een eigen business die bij je past en gebaseerd is op een strategie waar je helemaal achter staat.
 • Verkopen, dat is niets voor jou! Anders had je wel voor een baan op de markt gekozen.
 • Je hebt het idee dat er veel meer in je zit. Je kijkt om je heen en ziet meer vrouwen starten met een eigen bedrijf en daarmee de keuze voor zichzelf maken. Jij zou die vrijheid en zelfstandigheid ook wel willen.
 • Je bent al ondernemer en je zou toch moeten weten hoe het het werkt. Maar multi-level marketing is toch wel even iets anders dan inkopen en verkopen.

Het is tijd om je ambitie en dromen waar te gaan maken.

Je kunt nu starten met je eigen business!
Ik help je op weg zodat je vanaf dag 1 een goede start maakt om vanuit je passie voor oliën en natuurlijke producten een bedrijf te starten.
Ik neem je mee in de wereld achter de gekleurde flesjes en geef je alle basiskennis die nodig is om je eigen business op te bouwen. En dan bedoel ik ook echt je eigen business. Helemaal zoals jij je bedrijf vorm wil geven met je eigen kaders en regels.
Je ontvangt persoonlijke begeleiding waardoor je met volle focus aan je eigen doelen en dromen kunt gaan werken.

We starten met een kennismakingsgesprek. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Coaching

Tijdens de business begeleiding komen er 7 basisonderwerpen aan bod die de fundering van je business gaan vormen. Aan de hand van extra downloads kan jij aan de slag om de theorie je helemaal eigen te maken. Alle informatie gaat over de start van een Oil business. Geen standaard theorie maar gelijk toepasbaar in je eigen bedrijf.

Business video’s

Extra informatie krijg je met de toegang tot 5 speciale business video’s. Deze zijn opgenomen door Diamond leader Marjon Schoonbrood. Je leert hierin de basis opbouw van een Oil business. 

Support groep

Je krijgt toegang tot een besloten app groep waarin je al je vragen kunt stellen. Dit is ook de plek om successen te delen met de powervrouwen die je voor gingen.
Met toegang tot de besloten community met wekelijks een Zoom blijf jij je kennis over oliën en je business uitbreiden. 

Iedereen kan je vertellen over de werking van essentiële oliën maar hoe je een business start is toch een ander verhaal.

Ben jij klaar om van start te gaan? Meld je dan snel aan voor een kennismakingsgesprek.

Laten we van start gaan!

Wil jij ook niet langer wachten en deze uitdaging met beide handen aanpakken? Dan gaan we samen aan de slag. Na een kennismakingsgesprek weet je precies wat je van de begeleiding kunt verwachten en hoe jij met essentiële oliën als basis voor je bedrijf aan de slag kunt. Het is helder welke richting je op gaat met focus op je persoonlijke doelen en dromen.
Je start met een persoonlijke kick off waarin je alle basisinformatie over essentiële olie, Young Living en multi-level marketing ontvangt.
En dan is het gaan… Door het kijken van 4 business video’s krijg je de mogelijkheid om onderdeel te worden van een groot business team. Daarnaast werk je, met de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt, aan een bedrijf waarin je vanuit passie voor essentiële olie en natuurlijke producten kunt werken. Helemaal zoals jij dat voor ogen hebt.

Alle thema’s die tijdens de coaching aan bod komen zijn:

 1. Wie ben jij nou echt.
 2. Jouw ideale klant.
 3. Dromen en verlangens.
 4. Jouw unieke product.
 5. Focus op jouw doelen.
 6. Gebruik van social media.
 7. En dan nu echt..

Na deze power start dan…

 • werk je vanuit je eigen visie met passie voor essentiële oliën aan je eigen bedrijf.
 • weet je exact wie jou ideale klant is en hoe je haar aan moet spreken.
 • heb je de beschikking over de juiste producten die binnen jouw bedrijf passen en waar je volledig achter staat.
 • heb je een eigen productaanbod die je zelf hebt samengesteld waardoor jij je kunt onderscheiden van alle anderen.
 • weet je hoe je doelen moet stellen en wat je moet doen om ze te behalen.
 • zet jij social media in met een strategie en niet alleen om een leuke foto te plaatsten.
 • heb jij de tools om door te gaan en niet voortijdig op te geven.
 • ben je onderdeel van een mega enthousiast business team en ben jij klaar om je eigen team aan te sturen.
 • heb je toegang tot al het online materiaal dat je nodig hebt voor een eigen Oil Business. Denk aan e-books, handleidingen en andere content.

Ben jij er klaar voor?

Dit programma is met heel veel passie en plezier speciaal voor jou geschreven.

Ben jij die ambitieuze powervrouw die klaar is voor een uitdaging? Waag dan de sprong en start dit avontuur.

Voordat je start heb je eerst een kennismakingsgesprek met mij. Zo weet je exact waar je aan begint en heb je alle ruimte om al je vragen te stellen.

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in mijn business team en samen met jou aan de slag te gaan!

Investering voor de business begeleiding van Your Oil Business:
Samen bepalen we welke producten van Young Living goed aansluiten bij jou bedrijf. Dat kan een starterkit zijn maar ook een pakket dat speciaal met jou is samengesteld. Ik maak een member account voor je aan waar je zelf je producten op kunt bestellen. Met dit account ben je naast member van Young Living ook direct onderdeel van het Your Oil Business team en ontvang je gelijk de eerste informatie.
Wat de investering bij jouw start is bepaal je dus helemaal zelf.

Ik heet je graag welkom je in mijn business team zodat we samen aan aan de slag kunnen!
Heb je nog vragen? Mail me.

karolien@olieaanzee.nl

Eerst nog iets meer lezen? Vraag hier mijn gratis e-book Start Your Business aan.

essentiële oliën toevoegen aan je bestaande bedrijf?

Ik help jou op een eenvoudige manier essentiële oliën toe kunnen voegen aan je bedrijf.
Ik voorzie je van een advies op maat zodat je exact de juiste producten in huis haalt. Met materialen als handleidingen, printabels en informatiefolders kun jij je klanten net wat extra’s bieden.

Neem voor meer informatie contact met mij op door een mail te sturen naar karolien@olieaanzee.nl