Meteen naar de inhoud

Valentijn diffuser blends

Valentijn diffuser blends

“Valentijn is het moment om de liefde te vieren. Speciale Valentijn diffuser blends kunnen dan natuurlijk niet ontbreken.

Met een liefdes blend creëer je met je diffuser een romantische sfeer in huis. In de woonkamer maar ook in de slaapkamer ;). Druppel het aantal druppels naar recept in de diffuser en geniet van de fijne geurcombinaties.

Is het vandaag geen Valentijnsdag? Deze blends zijn er natuurlijk voor elke dag dat je de liefde wil vieren.”

Liefs Karolien


valentijn diffuser blends

Valentijn diffuser blend 1
Valentijn diffuser blend 2
Valentijn diffuser blend 3

ken jij de blendpicker app al?

Blendpicker is een app waarin je op elk moment van de dag inspiratie voor een diffuser blend kunt vinden. Gewoon op je telefoon! Geen eindeloze zoektochten meer op social media voor een een fijne blend. Je pickt eenvoudig een diffuser blend in de app.
Met verschillende thema’s gekoppeld aan seizoenen, welzijn, feelings en feestdagen is er voor elk moment wel een blend te vinden.

Je kunt de app gratis uitproberen met ons Free membership.

Blendpicker app


wil je niets meer missen?

Dat snap ik wel!
Blogs, DIY’s, recepten en meer. Alles vind je hier op het inspiratieplatform van Olie aan zee. Het goede nieuws is dat er telkens iets bij komt. Er is altijd iets nieuws te ontdekken.Met een inschrijving op mijn inspiratiemail blijf je op de hoogte van al het nieuws en ontvang je exclusieve content.

*Uitschrijven kan op elk moment.


meer diffuser blend inspiratie