Testen maar

Super leuk al die flesjes, maar werkt dat nou echt? Ik snap helemaal wat je bedoelt. Dat was namelijk ook mijn eerste reactie toen ik voor het eerste iets over essentiële oliën las. Ik had nog nooit gebruik gemaakt van oliën en ook niemand in mijn omgeving die er bekend mee was. Of het iets voor mij was kon ik alleen maar ervaren door direct voor een aankoop te gaan.

Eerste zien, dan geloven

Daarom geef ik jou de kans om eerst te ervaren wat essentiële oliën zijn voor je iets aanschaft. Je kunt dan zelf beoordelen of het iets voor je is voordat je over gaat tot een aankoop.

Testen kan op 3 manieren.

Optie 1: Olie en thee (gratis)

Niets is leuker dan samen met vriendinnen of bekende nieuwe dingen ontdekken.
Dat kan met Olie en Thee!
Plan een gezellig moment in, dan kom ik naar jullie toe. Ik neem alle producten mee zodat jullie alle tijd en ruimte hebben om alles te ontdekken.
We gaan aan de slag met een leuke DIY, er is tijd om vragen te stellen of een iTovi scan te laten maken.
Na deze gezellige avond weet je precies wat essentiële oliën zijn en hoe je ze voor jou persoonlijke doelen in kunt zetten.

Nodig mij uit voor een kop thee door een mail te sturen naar karolien@olieaanzee.nl

*Aan het organiseren van een Olie en Thee zijn geen kosten verbonden.

helaas is het momenteel niet mogelijk om een olie en thee moment in te plannen. ivm alle maatregelingen vinden zoveel mogelijk oliemomenten online plaats.


Optie 2: 1 op 1 gesprek met gratis iTovi

Liever 1 op 1 de oliën bekijken en ontdekken wat het voor jou kan beteken. Dat kan ook!

Tijdens dit gesprek krijg je alle ruimte om je vragen te stellen en de oliën te testen.
Ik neem een korte (gratis) iTovi scan af waardoor je duidelijkheid krijgt in de gebieden waar je ondersteuning in kunt gebruiken.
(Ik scan je op op de 12 oliën van de starterkit, de uitslag van de scan krijg je direct en je ontvangt mijn e-book met alle uitleg van de oliën)

Tijdens dit gesprek maak je zelf een rollen met een combinatie die goed bij je past.

Vraag een 1 op 1 gesprek aan een mail te sturen naar karolien@olieaanzee.nl
Deze afspraak kan ook online plaats vinden. Ik stuur je dan vooraf een aantal samples op.

* Aan dit gesprek en gratis iTovi zijn geen kosten verbonden.


Optie 3: Leenkit

Wil jij echt ervaren wat de oliën voor je kunnen betekenen?
Vraag dan de leenkit aan. Je ontvang een diffuser, de inhoud van de starterkit en een receptenkaart vol met diffuser blends. De leenkit mag je een week gebruik zodat je echt kunt ervaren of het iets voor je is.

*Je kunt de leenkit voor €25,00 een week gebruiken. Hierbij rekenen we een borg van €50,00 die je retour krijgt als de leenkit weer bij ons terug bezorgd is.

De leenkit reserveer je door een mail te sturen naar
info@olieaanzee.nl

Young living doos

Heb jij een salon of praktijk? Dan is de leenkit zeker iets voor jou om te toetsen of het gebruik van essentiële oliën iets is voor op je werkplek. Neem contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Mail naar info@olieaanzee.nl


Wil je meer lezen over essentiële olie?

Vraag dan mijn gratis e-book Essentiële olie aan. Je kunt dan op je gemak lezen over het gebruik van essentiële olie, de werking van de oliën uit de starterkit en hoe jij kunt beginnen.
Vul hiernaast je gegevens in, dan ontvang je het e-book in je mailbox.
Liefs,
Karolien

Wil jij online een oliemoment bijwonen?

Momenteel is het niet mogelijk om olie en thee momenten of workshops aan de keukentafel te organiseren. Via Zoom gaat alles gewoon door en kan jij gemakkelijk vanuit huis deelnemen. Zie ik je snel?