Het is tijd om met je eigen welzijn aan de slag te gaan!
Je bent je bewust van welke keuzes je hebt en hoe je op een verantwoorde manier om kunt gaan met je lichaam en omgeving. Pak nu de kans om de volgende stap te zetten!

TIJDELIJK 10% KORTING OP DE STARTERKIT MET DESSERT MIST EN ARIA. DE KORTING IS AL VERWERKT IN DE WEBSHOP.

Herken je dit?

  • De sfeer in huis vind je heel belangrijk. Je weet dat geur hier een grote invloed op heeft maar je hebt geen idee hoe je dit op een natuurlijke manier naar jou hand kunt zetten. 
  • Na een gezellige en drukke dag lukt het je vaak moeilijk om alle indrukken los te laten. Hierdoor kom je moeilijker in slaap dan je graag zou willen. 
  • Als je al eens de tijd neemt voor een selfcare moment dan lukt het je niet goed om je echt te ontspannen. 
  • Soms wordt het je gewoon wel eens even te veel. Alle prikkels en emoties om je heen zijn van invloed op hoe jij je voelt. Het lukt je vaak niet om weer in de gemoedstoestand te komen waarin je graag zou willen zijn.
  • De energie van je lichaam zou je graag bewuster willen gebruiken. Daarom wil je fysieke en mentale ongemakken graag met een natuurlijke product aanpakken.

Take care

Zorgen voor jezelf is meer dan af en toe een rust momentje nemen. Het kan al eenvoudig starten met een schone omgeving waarin je zo min mogelijk chemische troep buiten de deur houd.

Start met het wegdoen van al je geurkaarsen. Doe dit zonder op google te zoeken wat je in de lucht verspreid als je ze een gezellig avondje aan hebt. Je schrikt je rot.
Verspreid een gezonde geur in je woning met behulp van een diffuser. Ervaar welke therapeutische werking de oliën op jou hebben of zuiver eenvoudig de lucht van alles wat je niet kunt zien.

Voeg oliën toe tijdens je normale dagelijkse bezigheden. Een chemicaliën vrije douche bijvoorbeeld, of je dagelijkse huidverzorging zonder troep en (nog eentje dan) je schoonmaakrondje zonder meuk. Dat klikt toch al een stuk beter beter toch?

Wat zou je er van vinden als

  • Jouw huis altijd een fijne geur heeft die past bij de sfeer en gemoedstoestand die jij wil.
  • Je alles in huis hebt om heel veel producten te vervangen waardoor je niet meer elke week bakken vol geld uitgeeft bij de drogist.
  • Je een betere nachtrust hebt en hierdoor veel energieker en fitter aan de dag kunt beginnen.
  • Je meer momenten van rust kunt creëren waardoor je meer in balans komt.
  • Je zelf je emoties bij kunt sturen en je hierdoor voelt zoals jij je graag zou willen voelen. 

Aan de slag!

Met de starterkit van Young Living is het mogelijk om op een gemakkelijke manier te starten met het gebruik van essentiële oliën. Het pakket bestaat uit 12 breed inzetbare oliën en een diffuser. Je kunt dus gelijk aan de slag met veel verschillende doelen. De basis oliën zijn inzetbaar voor fysieke en mentale ondersteuning, zoals het versterken van je weerstand, verbeteren van je nachtrust, vinden van ontspanning en het verhogen van je focus. 

Naast de therapeutische waarde van de oliën geeft dit pakket je oneindig veel mogelijkheden voor het creëren van een fijne sfeer. Alle oliën hebben een eigen sprekende geur waar je samengestelde en eigen combinaties mee kunt maken.
Met het gebruik van de diffuser heb je de mogelijkheid om de lucht te zuiveren en de sfeer te creëren die jij wil.

Young living doos

Stap 1:

Kies de diffuser die bij je past.

Desert Mist

De Desert mist heeft een prachtig ruitpatroon dat mooi zichtbaar wordt als het lichtje brand.

Dewdrop

De Dewdrop is de meest strakke en eenvoudige diffuser van het stel. Met zijn eenvoudige vorm past hij in elke woning.

Aria

De Aria diffuser is gemaakt van hout en heeft een glazen koepel. Met zijn rustige en robuuste uitstraling verdient hij een plekje in het zicht.

Stap 2:

De oliën!
Gelukkig hoef je daar geen ingewikkelde keuzes voor te maken. Met het Basic pakket ontvang je de 12 meest verkochte oliën van Young Living. Elke olie is uniek en heeft zijn eigen levenskracht. Je kunt ze als single in je diffuser gebruiken maar je kunt ze ook eindeloos met elkaar combineren. Je ontvangt:

Young Living Singles
– 5 ml Lemon
– 5 ml Lavender
– 5 ml Peppermint
– 5 ml Copaiba
– 5 ml Frankincense
– 5 ml Orange+

Young Living Blends
– 5 ml Stress Away
– 5 ml PanAway
– 5 ml Thieves
– 5 ml Purification
– 5 ml RC
– 5 ml Digize

Bijgeleverd:
– 2x 60 ml zakjes Ningxia Red
– 1x Roller balletje met dop die je op een olieflesje kunt zetten
– 10x proef flesje
– 24% Member korting op al je volgende aankopen

Extra keuze:
Je kunt ervoor kiezen om gelijk een fles draagolie, de V6 olie, van Young Living erbij te bestellen. Je hebt je set dan direct compleet als je ook rollers wil maken.
De V6 olie voeg je toe in de webshop. Van Young Living ontvang je automatisch een extra cadeautje bij de V6.

De oliën uit de starterkit

Stap 3:

Naar de webshop en bestel je eigen starterkit!
Ik heb dan nog iets extra’s voor je!

Essentials pakketje

Bij aankoop van de starterkit ontvang je een essentials pakketje cadeau. Hiermee kan je gelijk aan de slag met het maken van een roller en een eigen blends, Met de bamboe display geef jij je oliën direct een mooie plek bij je diffuser.

Inhoud essentials pakket:
– Een bamboe display waar je alle olie flesjes een mooi plekje kunt geven.
– 2x 10ml rollerflesjes met een bamboe dop
– Bottle stickers zodat je gelijk je flesje een label kunt geven
– Geurstick (neusinhaler)
– Voucher voor de basis workshop, Starten met essentiële oliën.

– E-book Starten met essentiële oliën. Een onmisbare handleiding met heel veel basis informatie en recepten waar je gelijk mee aan de slag kunt.
– E-book Diffuser recepten. Dit boek schreef ik speciaal voor het gebruik van de starterkit. Je vind hier meer dan 50 diffuser recepten zodat je nooit zonder inspiratie komt te zitten.

Begeleiding.
Je hoeft niet alles alleen te ontdekken! Na aankoop van de starterkit ontvang je de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt. Dat kan een persoonlijke afspraak zijn om op te starten of contact per telefoon of mail. Verder krijg je direct toegang tot verschillende besloten Nederlandse FB groepen waar je heel veel inspiratie kunt vinden. En ben je welkom in een besloten app groep. Dit is jouw directe link met mij! De mogelijkheid om al je vragen te stellen over de werking en het gebruik van essentiële oliën.

Jouw investering

Een starterkit heb je al vanaf €184,00*
Je krijgt daarvoor een diffuser naar keuze, 12 pure essentiële oliën en een welkomstpakket. De totale waarde van dit complete pakket is ten minste €380,00.
In die rekensom heb ik de life-time begeleiding maar niet opgenomen 🙂

*Starterkit met Dewdrop en Desert Mist.

Wil je liever in 2 termijnen betalen? Dat kan ook.
Kies dan voor de termijnbetaling bij het afrekenen. Je betaalt bij het afrekenen de eerste termijn. Voor de tweede termijn ontvang je een betaalverzoek, exact een maand later, na de bestelling van je starterkit.
Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met deze betaaloptie en bevestig je dat je de opvolgende termijn uiterlijk 31 dagen later zal voldoen.

Eerst nog iets meer lezen?

Vraag dan mijn gratis e-book Essentiële olie aan. Je kunt dan op je gemak lezen over het gebruik van essentiële olie, de werking van de oliën uit de starterkit en hoe jij kunt beginnen.
Vul hiernaast je gegevens in, dan ontvang je het e-book in je mailbox.

Liefs,
Karolien