Starterkit recepten

De starterkit geeft je zoveel mogelijkheden om eigen combinaties te maken.

Of je nu wil werken aan je weerstand, ondersteuning zoekt voor een goede nachtrust of focus en concentratie mist. Met deze set oliën kan je heel veel kanten op.
Kijk zeker ook bij de andere recepten om nog meer inspiratie op te doen.

Heb jij nog geen starterkit in huis? Dan heb ik je iets leuks te melden. Bij aankoop van je starterkit in de webshop ontvang je een extra e-book cadeau vol met diffuser recepten met de oliën uit de starterkit. Je komt dus geen dag zonder inspiratie te zitten.

Hier vind je een deel van de inspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 

Laat je inspireren door al deze combinaties en laat mij vooral weten welke je als eerste hebt geprobeerd. Doe dat op social media met de #INSPIRATIE0AZ

Koop jouw starterkit in de webshop om al deze recepten te kunnen maken.

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

Nog meer inspiratie

Wil je niets meer missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Elke maand deel ik met jou exclusieve recepten, persoonlijke updates, nieuwtjes en kijkjes achter de schermen van Olie aan zee. Schrijf je in dan ben jij altijd als eerste op de hoogte.