Ga naar de inhoud

Sleepy time, diffuser blend kids

Soms kan het een hele uitdaging zijn om je kleintje te laten slapen. Deze fijne combinatie van oliën helpt je op weg. Deze geruststellende oliën zorgen voor een fijne overgang van de dag naar de nacht en zijn ook voor jou geschikt om bij in slaap te vallen. 

Lavender
De alleskunner onder de oliën. Met Lavender kan je alle kanten op. Gebruik hem ter ontspanning in de diffuser en op je huid om deze te kalmeren. 

Lavender is een fijne olie om te gebruiken bij je kindje. Het is een zachte olie en daarmee heel geschikt voor de aller kleinste. 

Cedarwood
Cedarwood zorgt voor een kalme en ontspannen sfeer. Fijn om ontspannen en rustig bij in slaap te vallen. Cedarwood heeft reinigende en hydraterende eigenschappen. Voeg deze olie toe aan je dagelijkse huidverzorging.

Als toevoeging aan een avond blend zorgt deze fijne olie voor extra ontspanning.

Frankincense
Frankincense is een ontspannende en kalmerende olie. Met zijn aardende werking zal je merken dat je in een diepere ontspanning komt.
Last van prikkels? Frankincense maakt je weerbaarder.

Voor je kindje is deze extra fijn na een dag voor prikkels en drukte. 

Is het bij jou ook sleepy time?

Met deze combinatie maak je niet alleen een fijne blend voor de avond, je hebt nog tal van andere opties. Wist je bijvoorbeeld dat Cedarwood, Frankincense en Lavender hele fijne oliën voor je huid zijn. Ze zijn inzetbaar voor zoveel doelen en uitdagingen. Ga jij er mee aan de slag?

Alles wat je nodig hebt!

Als je net zo dol bent op essentiële oliën als ik dan ben je vast ook vaak bezig met het maken van recepten. Er zijn zoveel DIY’s met oliën en het verveeld nooit.
Om je nog een beetje extra op weg te helpen deel ik mijn favoriete winkel voor grondstoffen met je. Natural Heroes

Hier hebben ze niet alleen alles wat je nodig hebt voor een DIY. Je kunt via deze shop op je oliën aanvullen. Het is allang niet meer zo dat enkel de grote merken als YL kwalitatief goede oliën hebben. De oliën van Natural Heroes zijn net zo goed. (en een beetje goedkoper in aanschaf). Neem zelf maar eens een kijkje!