Ga naar de inhoud

Patchouli, essentiële olie van Young Living

Patchouli is één van de meest vrouwelijke essentiële oliën die er in mijn kast staan. 

De geur brengt je terug naar de parfum van vroeger maar ook nu wordt Patchouli nog steeds veel in verzorgingsproducten verwerkt. Met zijn heilzame werking is het een fijne olie om toe te voegen aan je dagelijkse gezichtsverzorging. 
Spiritueel heeft deze olie ook mooie eigenschappen. Patchouli werkt ontspannend en zuiverend voor je geest. Met zijn aardende werking ondersteund deze olie om met beide benen op de grond te blijven en niet te stressen over dingen die buiten onze macht liggen. 

Als toevoeging aan een blend vind ik Patchouli heerlijk!  
Hier vind je een deel van de blend met Patchouli die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 

Omdat ik het super leuk vind dat je mijn PIN hebt gekozen als inspiratiebron tussen de 100000 die je er kunt vinden heb ik twee cadeautjes voor je.

Cadeautje 1

Extra Pathouli recepten download!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

The form you have selected does not exist.

Extra inspiratie

Nog meer inspiratie?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met essentiële oliën. Ik kan er uren over praten 🙂
Maar dat gaan we niet doen! Wat ik wel heb gedaan is e-books vullen met de fijnste, origineelste diffuser blends.
Bijvoorbeeld het e-book “De seizoenen rond met essentiële oliën” Een e-book met 200 blends die aansluiten bij de 4 seizoenen.
Neem maar eens een kijkje


Geurwolkje

Kies een diffuser die bij JOU past.

Vaak ontvang je een diffuser als je een basis olie pakket koopt. Maar wist je dat er nog veel meer diffusers (van het juiste) materiaal te koop zijn. Heb jij de diffusers van Geurwolkje al eens gezien?
Echt een aanrader om eens aan te denken als je toe bent aan een nieuwe of 2de diffuser.