HI,
Ik ben Karolien.

Oliecoach, moeder, opleidingscoördinator en ondernemer. 

In het voorjaar van 2019 was het weer zover. Met de komst van alles wat groeit en bloeit in de lente waren daar ook mijn hooikoortsklachten weer. Gevoelige ogen, een loopneus en heel veel niezen en dat een aantal weken lang. De afgelopen jaren gebruikte ik medicijnen waarvan ik veel bijwerkingen ervaarde. Van een verminderde eetlust, misselijkheid, hoofdpijn, vocht vasthouden tot kilo’s aankomen. Daar wilde ik graag een andere oplossing voor vinden.

er moest iets veranderen

Na het lezen van een blog over het gebruik van essentiële oliën in combinatie met mijn ongemakken besloot ik de gok te wagen. Ik bestelde de oliën en daarmee ging mijn olie avontuur van start. 

In een roller flesje mengde ik 3 oliën samen met een plantaardige olie. Deze roller ging ik actief gebruiken en na een paar dagen merkte ik verschil. Ik kon het gewoon niet geloven, mijn klachten namen af! Na deze positieve ervaring besloot ik de starterkit aan te schaffen. 

Dit gaf mij de mogelijkheid om nog veel meer persoonlijke doelen op een natuurlijke manier aan te gaan pakken. Voor mezelf, maar ook voor mijn gezin.

en nu..

Het gebruik van essentiële oliën zijn een vast onderdeel van mijn routine geworden. Dagelijks staat de diffuser aan met een fijne geur met therapeutische werking. De oliën pas ik aan op onze behoefte. Zo creëer ik een ontspannen sfeer of juist focus en concentratie. Elke olie heeft een eigen werking en daarmee ook unieke eigenschappen. 

Inmiddels gebruik ik op een dag diverse rollers. Ik gebruik oliën om mijn weerstand te boosten, mijn huid te verzorgen, beter te slapen, ter ontspanning en om bij verschillende emoties te ondersteunen. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, ervaar ik dat ik meer energie heb en sta ik steviger in mijn schoenen.

voor jou

Om mijn ervaringen en successen met het gebruik van essentiële oliën te delen begon ik met mijn bedrijf Olie aan zee

Ik wil je laten zien dat ook jij een keuze hebt voor een natuurlijk alternatief. Of je nu oliën wil gebruiken ter ondersteuning van jezelf, binnen je gezin of omdat je afstand wil nemen van chemische producten in je huis. Ik help je op weg.
Met persoonlijke begeleiding, toegang tot een online omgeving en live workshops leer ook jij uit de oliën te halen waar je naar op zoek bent. 

Ben jij fysiek of emotioneel uit balans? Ik help jou om op een natuurlijke manier je persoonlijke doelen aan te pakken. Of dat nu gaat over vermoeidheid of het missen van focus. Samen maken we een plan waarmee je direct aan de slag kunt. 

Gaan jou dromen en doelen verder dan het gebruiken van essentiële olie en wil jij net als ik aan de slag met een eigen Oil Business? Dan kan je rekenen op persoonlijke business begeleiding. Ik neem je mee in de wereld achter de gekleurde flesjes en deel mijn kennis met je. Niet alleen over de opbouw van een oil bedrijf maar ook hoe je een stevige fundering kunt bouwen. Of je nu een nieuwbakken ondernemer bent of de oliën als aanvulling van je huidige bedrijf wil gaan gebruiken. Op mijn business coaching kan je rekenen. 
Is dat echt iets voor jou? Klik dan door naar mijn business pagina.

Het is nog maar een jaar geleden dat ik mijn eerste olie flesjes in huis haalde en ze zijn echt niet meer weg te denken uit mijn leven. Essentiële oliën hebben zoveel mogelijkheden, en het staat gewoon bij mij in de kast!

Wil jij je persoonlijk doelen ook op een natuurlijke manier aanpakken? Ik help je graag op weg om je eigen avontuur te starten.

Liefs Karolien

wil jij niets meer missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Elke maand deel ik met jou exclusieve recepten, persoonlijke updates, nieuwtjes en kijkjes achter de schermen van Olie aan zee. Schrijf je in dan ben jij altijd als eerste op de hoogte.