Oliepakket op maat

Zoveel keuze en zoveel mogelijkheden. Het is tijd om je doelen scherper te stellen en er voor te kiezen om lekkerder in je vel te zitten. Dat is namelijk mogelijk en ik help je op weg.

Is dit herkenbaar voor jou

  • Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel keuze in olieflesjes! Wat zijn nu de juiste oliën om mee te beginnen?
  • Je vind het moeilijk om onder woorden te brengen met welke persoonlijke doelen je precies aan de slag wil. Dat maakt dat je niet goed de stap durft te zetten om gewoon te beginnen. 
  • Het ziet er allemaal super leuk uit maar je twijfelt of het wel bij je past. Je zou graag eerst meer willen weten voordat je jezelf in een nieuw avontuur stort. En als je dan begint moet het wel volledig aansluiten bij wat je nodig hebt. 
  • Je vind het allemaal best wel spannend en dat maakt je onzeker. 

Je hoeft het niet alleen uit te zoeken

Jij hebt je eigen persoonlijke doelen en die zijn anders dan die van mij, of die van je vriendin. Dat maakt ook dat je zelf moet ontdekken wat bij je past en werkt. Dan kan soms een hele zoektocht zijn!

Dat hoef je niet alleen te doen! Met een juist advies stopt jouw zoektocht hier direct. Je kunt een persoonlijk aanbod verwachten waarmee je direct aan de slag kunt.

Als jij exact weet aan welke persoonlijke doelen je wil werken dan is dat en mooi vertrekpunt. Maar als je dat nog niet helder voor ogen hebt dan is dat niet erg. Met behulp van een uitgebreide iTovi scan kom je er precies achter welke oliën jou weer terug in balans kunnen brengen.

Hoe zou het voor je zijn als

  • Je precies wist waar jouw uitdagingen liggen om je welzijn te verhogen.
  • Je een advies op maat krijgt om aan de slag te gaan met je persoonlijke doelen. 
  • Je precies weet welke oliën het beste aansluiten bij jouw lichaam.
  • Je weer in balans bent en je hierdoor veel meer energie zal ervaren. 

Laten we samen aan de slag gaan

Een oliepakket op maat wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en persoonlijke doelen. Heb jij als persoonlijke doel om je weerstand te verhogen? Dan stel ik een pakket samen waarin het verhogen van je weerstand centraal staat. Ligt jouw focus bij het verlagen van stress? Dan zoek ik voor dat doel de juiste producten voor je uit. 

Om het allemaal iets eenvoudiger voor je te maken geef ik je 3 voorbeelden van een pakket op maat.

1. Je weet wat wat je wil.

De producten en oliën heb je al uitgekozen. Alleen twijfel je of dit eigenlijk wel de juiste keuze is?

Jouw ideeën zijn het perfecte vertrekpunt om een pakket op maat samen te stellen!
Die twijfel snap ik zeker! Er is onwijs veel keuze en informatie te vinden. Ik kijk graag met je mee in de keuze die je wil maken.
Samen toetsen we de gekozen producten aan de hand van je doelen. Als we het pakket hebben samengesteld dat volledig bij jou aansluit dan hebben we nog maar 1 stap te nemen. Starten!
De bestelling van jouw persoonlijke pakket vind eenvoudig plaats via een persoonlijke link naar de webshop.
Na aanschaf ontvang je mijn e-book Starten met essentiële olie (het handboek als je net start met het gebruik van essentiële oliën) en tips voor het gebruik van je gekozen producten.

2. Je hebt je persoonlijke doelen helder maar je hebt geen idee welke producten hier bij aansluiten.

Je weet waar je aan wil werken en wat je ongeveer zou willen. Alleen zie je door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel keuze en die zoektocht naar dat ene flesje zie je helemaal niet zitten. Het is een tijdrovende klus en je bent op zoek naar een manier om dat eenvoudiger te laten verlopen.
Dan ben je hier goed!
Samen brengen we je persoonlijke doelen in kaart. Als we die helder hebben ga ik voor jou aan de slag om een pakket op maat samen te stellen. Je ontvangt een uitgebreid advies waarna je zelf je keuze kunt maken voor de producten die jij in je persoonlijke pakket wil ontvangen.
Ik zet het complete pakket voor je in de webshop klaar en een paar dagen later kan je aan de slag. Simpeler kan het niet!
Na aanschaf ontvang je mijn e-book Starten met essentiële olie (het handboek als je net start met het gebruik van essentiële oliën) en tips voor het gebruik van je gekozen producten.

3. Je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Het is niet altijd eenvoudig om te voorwoorden waar je aan wil werken om balans te vinden of beter in je vel te komen. Het maken van een iTovi scan is dan een uitkomst. Met dit kleine apparaatje kan je eenvoudig meten welke essentiële olie jou het beste kan ondersteunen. Hierdoor kan je heel gericht met oliën aan de slag.
De iTovi scan meet trillingen. Alles in ons lichaam heeft een eigen energie en trilling. Wanneer er iets in ons lijf uit balans is, dan is dat te meten. En dat is precies wat de iTovi doet. Hij meet de verschillen in trillingen en brengt in kaart op welk gebied je uit balans bent. Zowel op fysiek als emotioneel vlak.

Tijdens de scan kom je er achter welke producten er op dat moment het beste bij jou aansluiten. Ik neem deze producten met je door zodat je direct een idee hebt van de uitslag van de scan.
Na afloop ontvang je een uitgebreid rapport met daarbij een advies voor jouw pakket op maat. Je maakt daarna zelf de keuze welke producten je toe wil voegen aan je persoonlijke pakket. Jouw gemaakte keuzes komen klaar te staan in de webshop.
Na aanschaf ontvang je mijn e-book Starten met essentiële olie (het handboek als je net start met het gebruik van essentiële oliën) en tips voor het gebruik van je gekozen producten.

Jouw investering

Die bepaal je helemaal zelf.
Je ontvangt een advies voor een persoonlijk olie pakket. Vanuit daar maak je zelf je keuze welke producten je daadwerkelijk zou willen ontvangen. Daarmee bepaal je zelf hoe hoog je investering zal zijn.

Jouw keuze zet ik voor je klaar in de webshop. Via een persoonlijke link kom je bij het pakket op maat terecht.
Betalen gaan eenvoudig via ideal.

Start jij met een iTovi scan dan reken ik daar €25,00 voor.
Besluit je na het uitvoeren van de scan een pakket op maat aan te schaffen dan ontvang je een startpakketje cadeau. Dit bestaat uit een 10 ml roller en een geurstick.

Laten we aan de slag gaan.

Je bent helemaal tot hier gekomen met lezen! Dat is vast niet voor niets geweest. NU nog de volgende stap zetten!
Ik kijk er naar uit om je op weg te helpen.

Liefs,
Karolien