Ga naar de inhoud

Mermaid hairspray

De Mermaid hairspray. De combinatie van deze oliën is perfect voor de verzorging van je haar. Je kunt het gebruiken in droog of nat haar. Of het er van gaat groeien? Dat zal je zelf moeten ervaren, het ruikt in ieder geval heerlijk! Deze spray is de perfecte tool in de strijd tegen klitten. Vet wordt het niet, maar het krijgt wel een gezonde glans.

Lavender
Lavender heeft ontspannende en rustgevende eigenschappen.
Deze olie ondersteund bij een gezonde celdeling en huidfunctie. Niet alleen in huidverzorging is deze olie een goede toevoeging. Ook voor je haar is deze olie ontzettend fijn.

Cedarwood
Deze olie heeft reinigende en hydraterende eigenschappen. Voeg daarom toe aan je dagelijkse huid en haarverzorging.

Rosemary.
Deze olie is niet alleen fijn om toe te voegen aan gerechten. Het is ook een top olie om toe te voegen aan huid en haarverzorging.

Alles wat je nodig hebt!

Als je net zo dol bent op essentiële oliën als ik dan ben je vast ook vaak bezig met het maken van recepten. Er zijn zoveel DIY’s met oliën en het verveeld nooit.
Om je nog een beetje extra op weg te helpen deel ik mijn favoriete winkel voor grondstoffen met je. Natural Heroes

Hier hebben ze niet alleen alles wat je nodig hebt voor een DIY. Je kunt via deze shop op je oliën aanvullen. Het is allang niet meer zo dat enkel de grote merken als YL kwalitatief goede oliën hebben. De oliën van Natural Heroes zijn net zo goed. (en een beetje goedkoper in aanschaf). Neem zelf maar eens een kijkje!