Meteen naar de inhoud

Lente Essentials met essentiële olie van Young Living

Kijk jij ook altijd zo uit naar het voorjaar! Het is mijn favoriete seizoen.
De frisse ochtenden, de warmte van de zon en natuurlijk alles wat weer in bloei komt.

Mijn oliën wisselen per seizoen mee. In de lente hou ik meer van citrus oliën met iets fris of juist een zware geur als Ylang Ylang erbij. Ik hoop dat ik weer mag inspireren met deze voorjaarsblends! Als je iets uitprobeert vergeet het dan niet met mij te delen op social media. Je kunt mij taggen @olieaanzee Ik vind het altijd ontzettend leuk om te zien wie mijn combinaties probeert!

Hier vind je een deel van de voorjaars inspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account Daar komt dagelijks nieuwe inspiratie bij. Neem dus regelmatig een kijkje.
Omdat ik het super leuk vind dat je mijn PIN hebt gekozen als inspiratiebron tussen de 100000 die je er kunt vinden heb ik twee cadeautjes voor je.

Cadeautje 1

Extra Voorjaars download!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

Webshop

Als je nog niet alle oliën in huis hebt om deze fijne combinaties te maken. Neem dan zeker een kijkje in de webshop. Hier vind je alle oliën van Young Living en meer.


Mijn favoriete voorjaarsoliën