Ga naar de inhoud

Lente Essentials met essentiële olie van Young Living

Kijk jij ook altijd zo uit naar het voorjaar! Het is mijn favoriete seizoen.
De frisse ochtenden, de warmte van de zon en natuurlijk alles wat weer in bloei komt.

Mijn oliën wisselen per seizoen mee. In de lente hou ik meer van citrus oliën met iets fris of juist een zware geur als Ylang Ylang erbij. Ik hoop dat ik weer mag inspireren met deze voorjaarsblends!

Hier vind je een deel van de voorjaars inspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account Daar komt dagelijks nieuwe inspiratie bij. Neem dus regelmatig een kijkje.
Omdat ik het super leuk vind dat je mijn PIN hebt gekozen als inspiratiebron tussen de 100000 die je er kunt vinden heb ik twee cadeautjes voor je.

Cadeautje 1

Extra Voorjaars download!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

The form you have selected does not exist.

Ben je op zoek naar meer inspiratie?

Jij wil vast ook optimaal gebruik maken van je oliën gedurende het hele jaar. Speciaal daarvoor vulde ik en e-book met 200 blends voor alle 4 de seizoenen. Laat je inspireren door nieuwe combinaties en blends met een twist. Ontdek het e-book ‘De seizoenen rond met essentiële oliën”


Naturel Heroes

Alles wat je nodig hebt!

Als je net zo dol bent op essentiële oliën als ik dan ben je vast ook vaak bezig met het maken van recepten. Er zijn zoveel DIY’s met oliën en het verveeld nooit.
Om je nog een beetje extra op weg te helpen deel ik mijn favoriete winkel voor grondstoffen met je. Natural Heroes

Hier hebben ze niet alleen alles wat je nodig hebt voor een DIY. Je kunt via deze shop op je oliën aanvullen. Het is allang niet meer zo dat enkel de grote merken als YL kwalitatief goede oliën hebben. De oliën van Natural Heroes zijn net zo goed. (en een beetje goedkoper in aanschaf). Neem zelf maar eens een kijkje!