Ga naar de inhoud

Kerst essentials met essentiële olie van Young Living

Kerst is een heerlijk moment om met een fijne diffuser blend een echte kerstsfeer in huis te halen. Met fijne oliën als Peppermint, Orange, Cypress, Pin en Eucalyptus kan je tijdens deze tijd alle kanten mee op. 

Niet alleen geef je met een fijne blend een prettig geur aan je omgeving, vergeet ook zeker de therapeutische waarde niet! En wat dacht je van alle cadeautjes die je kunt maken voor iedereen die je lief hebt. Op mijn Pinterest vind je hier meer inspiratie voor. 

Hier vind je een deel van de kerstinspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 
Omdat ik het super leuk vind dat je mijn PIN hebt gekozen als inspiratiebron tussen de 100000 die je er kunt vinden heb ik twee cadeautjes voor je.

Cadeautje 1

Extra Kerst recepten download!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

The form you have selected does not exist.

Extra inspiratie

Ben je op zoek naar meer kerst inspiratie?

Dan heb ik iets leuks voor je!
Speciaal voor de kerst vulde ik een e-book met traditionele en originele kerst diffuser blends.
50 blends voor een fijne en unieke sfeer in huis.
Ontdek het e-book direct.