Ga naar de inhoud

kerst diffuser blends

Kerst diffuser blends

“Kerst is een heerlijk moment om met een kerst diffuser blends een echte kerstsfeer in huis te halen. Met oliën als Peppermint, Orange, Cypress, Pin en Eucalyptus kan je tijdens deze tijd alle kanten mee op.

Stiekem eigenlijk gebruik ik kerst diffuser blends het hele jaar door.. Er is altijd wel een moment te vinden waar deze speciale sfeer bij past. Probeer het maar eens.”

Liefs Karolien


Kerst diffuser blends

Kerst diffuser blend 1
Kerst diffuser blend 2
Kerst diffuser blend 3
E-book kerst diffuser blends

Ontdek meer kerst inspiratie

Heb jij het e-book Kerst diffuser blends al ontdekt?

In dit ebook inspireer ik je graag met 50 fijne kerst blends om tijdens de decembermaand (en alle dagen waarop jij er zin in hebt!!) de perfecte kerstsfeer in huis te creëren.

De kruidige oliën die aansluiten bij de gerechten op de feesttafel, de ontspannen blends om de rust te bewaren tijdens de drukte en de uitnodigende combinaties voor een gezellig samenzijn.
Geniet van alle mogelijkheden die er zijn!


kerst diffuser blends

Kerst diffuser blend 4
Kerst diffuser blend 5
Kerst diffuser blend 6

Ken jij de blendpicker app al?

De Blendpicker app is DE app waarin je op elk moment van de dag inspiratie voor een diffuser blend kunt vinden. Gewoon op je telefoon!

Geen eindeloze zoektochten meer op social media voor een een fijne blend. Je pickt eenvoudig een diffuser blend uit de app.

Met verschillende collecties is er voor elk moment wel een blend te vinden.

Je kunt de app gratis downloaden.

*Blendpicker is een product van de founder van Olie aan zee.

Blendpicker app

Wil je niets meer missen?

Dat snap ik wel!
Blogs, DIY’s, recepten en meer. Alles vind je hier op het inspiratieplatform van Olie aan zee. Het goede nieuws is dat er telkens iets bij komt. Er is altijd iets nieuws te ontdekken.Met een inschrijving op mijn inspiratiemail blijf je op de hoogte van al het nieuws en ontvang je exclusieve content.

*Uitschrijven kan op elk moment.


meer diffuser blend inspiratie