Kerst blends

Kerst is een heerlijk moment om met een fijne diffuser blend een echte kerstsfeer in huis te halen. Met fijne oliën als Peppermint, Orange, Cypress, Pin en Eucalyptus kan je tijdens deze tijd alle kanten mee op. 

Niet alleen geef je met een fijne blend een prettig geur aan je omgeving, vergeet ook zeker de therapeutische waarde niet! En wat dacht je van alle cadeautjes die je kunt maken voor iedereen die je lief hebt. Op mijn Pinterest vind je hier meer inspiratie voor. 

Hier vind je een deel van de kerstinspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 

Laat je inspireren door al deze combinaties en laat mij vooral weten welke je als eerste hebt geprobeerd. Doe dat op social media met de #INSPIRATIE0AZ

Shop de oliën voor deze recepten in onze webshop.

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

Nog meer inspiratie

Wil je niets mee missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Elke maand deel ik met jou exclusieve recepten, persoonlijke updates, nieuwtjes en kijkjes achter de schermen van Olie aan zee. Schrijf je in dan ben jij altijd als eerste op de hoogte.