itovi bodyscan

Met de iTovi scan kan je meten waar jou lichaam op dat moment wel wat ondersteuning kan gebruiken. Ben jij benieuwd wat er bij jou uit zou komen?

Hoe werk dat precies

Met een iTovi scan kan je eenvoudig meten welke essentiële olie jou het beste kan ondersteunen. Hierdoor kan je heel gericht met oliën aan de slag.

Dit kleine apparaatje meet enkel de trillingen. Alles in ons lichaam heeft een eigen energie en trilling. Wanneer er iets in ons lijf uit balans is, dan is dat te meten. En dat is precies wat de iTovi doet. Hij meet de verschillen in trillingen en brengt in kaart op welk gebied je uit balans bent.

De iTovi geeft resultaten op emotioneel en op lichamelijk vlak weer. Daar waar er extra ondersteuning gewenst is laat het rapport zien welke olie er kan helpen om weer in balans te komen.

Bijvoorbeeld, de iTovi geeft een verstoring aan je spijsverteringsstelsel aan. Dit is terug te lezen in het scanrapport samen met een olie dit bij deze verstoring kan ondersteunen.

Met de iTovi scan krijg je een mooi inzicht op welk gebied jij wel wat ondersteuning kunt gebruiken.

iTovi is een onafhankelijk scanapparaatje en is niet gekoppeld aan het bedrijf Young Living.
iTovi is geen apparaat dat diagnoses stelt. Het kan je enkel helpen om een gezondheidsplan op te stellen.

Wil jij het zelf ervaren?

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke scan. 

Tijdens dit consult scannen we op de 7 oliën die jou het beste kunnen ondersteunen. Na de scan ontvang je direct uitleg over de uitslag. 
Per mail ontvang je een uitgebreid rapport waarin de uitslag van de scan is verwerkt. Hierin zijn alle genoemde oliën met werking en toepassing beschreven. 

De kosten voor het iTovi consult zijn €25,00


Goed om te weten

  • Bij dit consult scannen we op alle Europese producten van Young Living
  • De iTovi bodyscan wordt afgenomen op locatie in Zonnemare of bij je thuis/op locatie in de regio Zeeland. 
    (woon je buiten Zeeland, vraag dan naar de mogelijkheden. Mijn businessteam zit verspreid door het het land, dus je kunt op meerdere plekken in het land een scan laten maken)
  • Besluit je na de scan een starterkit aan te schaffen dan ontvang je de €25,00 retour.
  • Besluit je na de scan een pakket op maat af te nemen dan ontvang je een klein startpakketje cadeau bestaand uit een 10ml roller en een geurstick.

Mijn ervaring

Zelf scan ik 1 keer per 6 tot 8 weken. Ik haal hieruit mijn inspiratie voor de inzet van de oliën. Doordat ik precies weet waar mijn lichaam uit balans is weet ik ook waar ik de komende weken aan kan werken. Zo heb ik al verschillende doelen behaald doordat ik de juiste oliën in kon zetten.

Mijn diffuser blend pas ik ook aan op de uitkomst van de scan. Als ik een bepaalde emotie ervaar, zoals verdriet, dan lees ik uit mijn laatste scan welke olie mij daar het beste bij kan ondersteunen. Zo pak ik niet lukraak een flesje uit de kast maar pak ik een olie bij mijn pas en aansluit bij mijn behoeftes.

Ik krijg vaak de vraag of kinderen ook gescand kunnen worden. Dat kan zeker! De scanner zet ik met regelmaat in bij mijn kinderen. Ook dan gebruik ik de uitslag voornamelijk als inspiratie om emoties bij te sturen. Als mama heb je geen scanner nodig om de emotie van je kinderen te lezen, ze de juiste olie aanbieden is vaak wat lastiger. Daarbij is de iTovi een uitkomst.

Liefs,
Karolien

Extra hulp nodig?

Wil je gericht aan de slag met je persoonlijke doelen? Lees dan meer over een oliepakket op maat. Na een persoonlijk gesprek stellen we een pakket voor je samen waarmee je direct aan de slag kan.
Je kiest zelf hoeveel support je wil ontvangen. Ik sta persoonlijk voor je klaar om je te begeleiden.

Lees mee over essentiële olie

Vraag dan mijn gratis e-book Essentiële olie aan. Je kunt dan op je gemak lezen over het gebruik van essentiële olie, de werking van de oliën uit de starterkit en hoe jij kunt beginnen.
Vul hiernaast je gegevens in, dan ontvang je het e-book in je mailbox.
Liefs,
Karolien

De webshop

Geen poespas, gewoon zelf kiezen welke oliën je in huis haalt?
Daar is de webshop perfect voor. Je vind hier alle producten om te starten of je collectie aan te vullen.

Wil je shoppen met memberkorting? Laat het mij dan weten, dan maak ik een gratis account voor je aan.