Meteen naar de inhoud

herfst diffuser blends

Herfst diffuser blends

“De herfst is HET seizoen om alles uit je essentiële oliën te halen. Met kruidige geuren als Cinnamon, Clove, Nutmeg maak je de warmste diffuser blends. Vul ze aan met een citrus olie en geniet van de fijne sfeer die je zelf hebt gecreëerd.

Kies voor zuiverende blends om je welzijn te ondersteunen. Ik hoop dat ik je weer mag inspireren met deze fijne hersft blends.

Liefs Karolien


herfst diffuser blends

Herfst diffuser blends 1
Herfst diffuser blends 2
Herfst diffuser blends 3

ken jij de blendpicker app al?

Blendpicker is een app waarin je op elk moment van de dag inspiratie voor een diffuser blend kunt vinden. Gewoon op je telefoon! Geen eindeloze zoektochten meer op social media voor een een fijne blend. Je pickt eenvoudig een diffuser blend in de app.
Met verschillende thema’s gekoppeld aan seizoenen, welzijn, feelings en feestdagen is er voor elk moment wel een blend te vinden.

Je kunt de app gratis uitproberen met ons Free membership.

Blendpicker app

herfst diffuser blends

Herfst diffuser blends 4
Herfst diffuser blends 5
Herfst diffuser blends 6

wil je niets meer missen?

Dat snap ik wel!
Blogs, DIY’s, recepten en meer. Alles vind je hier op het inspiratieplatform van Olie aan zee. Het goede nieuws is dat er telkens iets bij komt. Er is altijd iets nieuws te ontdekken.Met een inschrijving op mijn inspiratiemail blijf je op de hoogte van al het nieuws en ontvang je exclusieve content.

*Uitschrijven kan op elk moment.


meer diffuser blend inspiratie