Ga naar de inhoud

Essentiële oliën voor een goede nachtrust.

Kom jij ook zo moeilijk in slaap na een drukke dag op je werk of thuis met de kids?
Je ligt net in je bed en dan gaat de gedachten stroom aan.
Heb ik dit wel gedaan? Ben ik dat niet vergeten? Morgen moeten we dat echt doen? Of de minder leuke situaties van die dag die nog eens voorbij komen. Heel herkenbaar!

Wat extra ontspanning is dan wel fijn. Iets waardoor je relaxter in bed ligt en daardoor ook sneller in slaap valt. Dit zijn mijn favoriete producten voor een goede nachtrust.

Tranquil
Een klare roll-on met een combinatie van Lavender, Cedarwood en Kamille olie. Een top combinatie als we het hebben over kalmeren en ontspannen. Je smeert deze olie voor een goede nachtrust op je polsen en in je nek.

En moet je er ‘s nachts nog een keertje uit voor je kleintje, dan smeer je hem nog een keertje extra om weer gemakkelijker in slaap te komen.

Diffuser blend Cedarwood + Lavender
Een gouden combinatie om de dag rustig af te sluiten en rustig bij in slaap te vallen. Zet de diffuser een half uurtje voor het slapen gaan aan met deze essentiële oliën en ervaar de rust.
Deze combinatie is ook geschikt om te gebruiken bij je kinderen. 

Seedlings Calm
Een olie uit de baby/kinderlijn van Young Living. Maar hij is echt niet alleen geschikt om te gebruiken in de baby of kinderkamer. Deze is ook voor jou heel fijn in gebruik. De olie heeft een geruststellende en kalmerende werking.  Gebruik hem in de diffuser, maak er een roller van of druppel hem op je kussen. Slaap lekker!

Alles wat je nodig hebt!

Als je net zo dol bent op essentiële oliën als ik dan ben je vast ook vaak bezig met het maken van recepten. Er zijn zoveel DIY’s met oliën en het verveeld nooit.
Om je nog een beetje extra op weg te helpen deel ik mijn favoriete winkel voor grondstoffen met je. Natural Heroes

Hier hebben ze niet alleen alles wat je nodig hebt voor een DIY. Je kunt via deze shop op je oliën aanvullen. Het is allang niet meer zo dat enkel de grote merken als YL kwalitatief goede oliën hebben. De oliën van Natural Heroes zijn net zo goed. (en een beetje goedkoper in aanschaf). Neem zelf maar eens een kijkje!