Meteen naar de inhoud

Essentiële oliën voor een goede nachtrust.

Kom jij ook zo moeilijk in slaap na een drukke dag op je werk of thuis met de kids?
Je ligt net in je bed en dan gaat de gedachten stroom aan.
Heb ik dit wel gedaan? Ben ik dat niet vergeten? Morgen moeten we dat echt doen? Of de minder leuke situaties van die dag die nog eens voorbij komen. Heel herkenbaar!

Wat extra ontspanning is dan wel fijn. Iets waardoor je relaxter in bed ligt en daardoor ook sneller in slaap valt. Dit zijn mijn favoriete producten voor een goede nachtrust.

Tranquil
Een klare roll-on met een combinatie van Lavender, Cedarwood en Kamille olie. Een top combinatie als we het hebben over kalmeren en ontspannen. Je smeert deze olie voor een goede nachtrust op je polsen en in je nek.

En moet je er ‘s nachts nog een keertje uit voor je kleintje, dan smeer je hem nog een keertje extra om weer gemakkelijker in slaap te komen.

Diffuser blend Cedarwood + Lavender
Een gouden combinatie om de dag rustig af te sluiten en rustig bij in slaap te vallen. Zet de diffuser een half uurtje voor het slapen gaan aan met deze essentiële oliën en ervaar de rust.
Deze combinatie is ook geschikt om te gebruiken bij je kinderen. 

Seedlings Calm
Een olie uit de baby/kinderlijn van Young Living. Maar hij is echt niet alleen geschikt om te gebruiken in de baby of kinderkamer. Deze is ook voor jou heel fijn in gebruik. De olie heeft een geruststellende en kalmerende werking.  Gebruik hem in de diffuser, maak er een roller van of druppel hem op je kussen. Slaap lekker!

ben jij ook helemaal klaar met die gebroken en onrustige nachten?

Hier vind je alle producten die jou op weg helpen naar een goede nachtrust. 

Deze kant en klare roller is klaar voor gebruik. Deen DIY voor jou! Smeer hem in je nek of op je polsen voor een ontspannen nachtrust.

De alleskunnen onder de oliën. Met Lavender kan je alle kanten op. Gebruik hem ter ontspanning in de diffuser en op je huid om deze te kalmeren. 

Fijn voor jou en voor je kleintje. Seedlings Calm heeft een geruststellende en kalmerende werking. 

Cedarwood kalmeerd en ontspant. Maar hij kan meer voor je betekenen! Met zijn hydraterende werking is hij heel fijn om toe te voegen aan je huidverzorging.

ook leuk voor jou

Om het alle mama’s een stukje makkelijker te maken bevat dit pakket alle essentials om essentiële oliën te gebruiken bij je kindje. 

De eenvoudigste manier om essentiële oliën te gebruiken is met een diffuser. Ervaar de aromatische werking en geef je woning een fijne geur. 

advies nodig?

Vraag hier je gratis 1 op 1 consult aan. 
Tijdens dit consult bespreken we wat jouw motivatie en doelen zijn om te starten met het gebruik van essentiële olie. Na dit consult weet jij precies in welke richting je moet kijken.  Je weet wat er bij je past en hoe je het beste op kunt starten.