Ga naar de inhoud

Essentiële olie om toe te voegen aan douchegel

Wil jij ook elke keer iets anders? Met de basis douche gel kan je elke keer weer een nieuwe essentiële olie toevoegen. Zo heb je elke keer weer een andere geur en aromatische werking. 

Abundance
Abudance is ontworpen om het magnetische energieveld om ons heen te ondersteunen. Deze krachtige melange ondersteunt de zogenaamde “wet van aantrekkingskracht”, oftewel de manier waarop we positieve energie aantrekken. Abundance opent een wereld van mogelijkheden.
Voeg deze in de ochtend toe voor voorspoed en positiviteit. 

Stress Away
Onspanning bij stress momenten. Deze ontspannende geur brengt je een stukje vakantie in een flesje. Een momentje van kalmte in alle drukte van gezin, werk en huishouden. 
Heerlijk na een dag drukte of om de dag ontspannen te begin.

Release
De olie om al je zorgen mee los te laten. Natuurlijk is het niet weg en lost het niets op maat de olie kan jou ondersteunen om negatieve emoties en gedachten los te laten.  
Heel fijn om prikkels en indrukken van je af te laten glijden. 

Alles wat je nodig hebt!

Als je net zo dol bent op essentiële oliën als ik dan ben je vast ook vaak bezig met het maken van recepten. Er zijn zoveel DIY’s met oliën en het verveeld nooit.
Om je nog een beetje extra op weg te helpen deel ik mijn favoriete winkel voor grondstoffen met je. Natural Heroes

Hier hebben ze niet alleen alles wat je nodig hebt voor een DIY. Je kunt via deze shop op je oliën aanvullen. Het is allang niet meer zo dat enkel de grote merken als YL kwalitatief goede oliën hebben. De oliën van Natural Heroes zijn net zo goed. (en een beetje goedkoper in aanschaf). Neem zelf maar eens een kijkje!