Ga naar de inhoud

Een goede nachtrust met essentiële oliën

Lekker slapen, het is zo belangrijk!
Het beïnvloed onze hele dag. Niet alleen ons humeur maar ook onze concentratie en focus.
Essentiële oliën kunnen jou helpen om dieper in slaap te komen en je nachtrust te verbeteren. Je start heel eenvoudig met een diffuser en fijne blends in de slaapkamer. Maar het smeren van een roller is ook een optie. 

Hier vind je een deel van de recepten voor een goede nachtrust die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 
Omdat ik het super leuk vind dat je mijn inspiratie pagina bezoekt, heb ik 2 cadeautjes voor je!

Cadeautje 1

Extra download met fijne blends voor een goede nachtrust!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

Extra inspiratie


Natural Heroes

Alles wat je nodig hebt!

Als je net zo dol bent op essentiële oliën als ik dan ben je vast ook vaak bezig met het maken van recepten. Er zijn zoveel DIY’s met oliën en het verveeld nooit.
Om je nog een beetje extra op weg te helpen deel ik mijn favoriete winkel voor grondstoffen met je. Natural Heroes

Hier hebben ze niet alleen alles wat je nodig hebt voor een DIY. Je kunt via deze shop op je oliën aanvullen. Het is allang niet meer zo dat enkel de grote merken als YL kwalitatief goede oliën hebben. De oliën van Natural Heroes zijn net zo goed. (en een beetje goedkoper in aanschaf). Neem zelf maar eens een kijkje!