Ga naar de inhoud

Diffuser blends met essentiële olie

De eenvoudigste manier voor aromatisch gebruik is een diffuser. Door ultrasone trillingen ontstaat er een koude waterdamp. De damp verspreid de olie door de ruimte. Door aromatisch gebruik kunnen essentiële oliën je fysiek en emotioneel ondersteunen. Maar het geeft natuurlijk ook een fijne geur aan de ruimte!

Gebruik altijd een kwalitatief goede diffuser zoals de diffusers van Young Living. Zo weet je altijd dat je ook echt de therapeutische waarde kunt ervaren.

Hier vind je een deel van de herfstinspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 

Omdat ik het super leuk vind dat je mijn PIN hebt gekozen als inspiratiebron tussen de 100000 die je er kunt vinden heb ik twee cadeautjes voor je.

Cadeautje 1

Extra diffuser blends download!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

The form you have selected does not exist.

Extra inspiratie


Natural Heroes

Alles wat je nodig hebt!

Als je net zo dol bent op essentiële oliën als ik dan ben je vast ook vaak bezig met het maken van recepten. Er zijn zoveel DIY’s met oliën en het verveeld nooit.
Om je nog een beetje extra op weg te helpen deel ik mijn favoriete winkel voor grondstoffen met je. Natural Heroes

Hier hebben ze niet alleen alles wat je nodig hebt voor een DIY. Je kunt via deze shop op je oliën aanvullen. Het is allang niet meer zo dat enkel de grote merken als YL kwalitatief goede oliën hebben. De oliën van Natural Heroes zijn net zo goed. (en een beetje goedkoper in aanschaf). Neem zelf maar eens een kijkje!