Meteen naar de inhoud

Calm down, diffuser blend kids

Met deze diffuser blend breng je rust in huis. Gebruik deze combinatie na een dag school of opvang om je kindje te te laten ontspannen. De overgang naar de nacht is hierna gemakkelijker te maken. 
Maar met deze blend kan jouw kleintje ook makkelijker in slaap komen. 

Lavender.
De alleskunner onder de oliën. Met Lavender kan je alle kanten op. Gebruik hem ter ontspanning in de diffuser en op je huid om deze te kalmeren. 

Lavender is een fijne olie om te gebruiken bij je kindje. Het is een zachte olie en daarmee heel geschikt voor de aller kleinste. 

Peace & Calming
De rustbrenger voor in huis. Een hele fijne olie om de rust in huis weer terug te brengen na een drukke school of werkdag. 

Peace & Calming werkt ontspannend en kalmerend. Het is een olie die speciaal is samengesteld voor kinderen. De geur is herkenbaar en geruststellend. Niet alleen voor je kleintje, maar ook fijn voor jou. 

is het voor jou ook tijd voor een beetje Calm Down?

Alles wat je nodig hebt vind je in de webshop. Als losse producten maar ook als kinderpakket. 
Met het essentials voor je kleintje pakket breng je niet alleen een ontspannen sfeer in huis, je pakt ook gelijk andere doelen aan. Onrustige buikjes, slapeloze nachten en slechte focus? Je kunt er gelijk mee aan slag.

Twijfel je welke olie je in moet zetten? Lavender is altijd goed, voor klein en groot.

De rustbrenger voor in huis. Een hele fijne olie om de rust in huis weer terug te brengen na een drukke school of werkdag. 

Feather the Owl is de leukste en liefste diffuser voor in de kinderkamer.

Natuurlijke ondersteuning voor je kindje. Dit kinderpakket bevat een aantal top oliën waarmee je gelijk aan de slag kan. De uildiffuser maakt dit pakket compleet!

ook leuk voor jou

advies nodig

Vraag hier je gratis 1 op 1 consult aan. 
Tijdens dit consult bespreken we wat jouw motivatie en doelen zijn om te starten met het gebruik van essentiële olie. Na dit consult weet jij precies in welke richting je moet kijken.  Je weet wat er bij je past en hoe je het beste op kunt starten.