Ga naar de inhoud

Lente diffuser blend inspiratie

Blog Lente diffuser blends

Kijk jij ook altijd zo uit naar de lente? Alles wordt weer groen, bloesem aan de bomen en die zon!! Heerlijk toch?
Dag winterjas, hallo eerste lunch in de zon.
En.. Hallo Lente diffuser blend inspiratie!!

Onze diffuser blends wisselen we graag mee met het seizoen. Al moeten we eerlijk bekennen dat een winter of herfst blend in de lente of zomer ook echt heerlijk kan zijn om even terug te gaan naar een warm en cozy feeling. En dat is gelukkig met het E-book De vier seizoenen rond met essentiële oliën ook totaal geen probleem. In dit e-book vind je blends voor elk seizoen. Je hebt dus altijd zelf de keuze.

Maar nu het bijna lente is, halen wij alvast de lente oliën van Young Living uit de kast: Lime, Lavender, Tangerine, Lemongrass, Purification, en nog veel meer. En daar stellen we graag onze favoriete lente diffuser blends mee samen.

Onze top 3 lente diffuser blends

Garden Party
2 dr Lavender
2 dr Lime
2 dr Purification

Happy Spring
2 dr Cedarwood
2 dr Lemon
2 dr Rosemary

Sunrise
4 dr Orange
2 dr Peppermint
2 dr Tangerine

Maar er is meer!!

Verderop in deze blog vind je namelijk een download met 10 Lente Diffuser Blends. Zo kun je lekker alvast gaan genieten van zachte en vernieuwende lente geuren.

Niet alleen brengen deze blends de essentie van de lente in je huis, maar ze ondersteunen ook je welzijn door de unieke eigenschappen van elke olie. Van het opfrissen van je huis met Purification tot het kalmeren van de geest met Lavender, elke blend is zorgvuldig samengesteld voor een optimaal lentegevoel.

Ben je benieuwd naar meer?

Download dan onze speciale Lente Download. Met 10 Lente Diffuser Blends met de essentiële oliën van Young Living maak je kennis met de diffuser blends uit het e-book Lente Diffuser blends en de Spring Collection van de Blendpicker app. Deze speciaal geselecteerde blends zijn perfect voor iedereen die zijn huis een lente-makeover wil geven met natuurlijke, verfrissende aroma’s.

De Lente Freebie ontvang je gratis in je mailbox. Laat je e-mailadres achter en ontdek gelijk nieuwe combinatie.
Laat deze lente niet alleen buiten, maar ook binnen in je huis tot bloei komen met onze exclusieve diffuser blends.

Wacht niet langer, download nu jouw GRATIS Lente inspiratie en laat de lente binnen!

E-book Lente diffuser blends

3,99

Met het e-book Lente Diffuser Blends ontvang je eindeloze inspiratie voor het aromatisch gebruik van essentiële oliën in de Lente

Categorie:

E-book De seizoenen rond met essentiële oliën

12,99

De seizoenen rond met essentiële oliën. 200 diffuser blends, 27 pagina’s aan inspiratie om elk seizoen een fijne sfeer in huis te creëeren.

Categorie: