Ga naar de inhoud

Ik kocht een bouwpakket dit jaar.

  • door
Ik kocht een bouwpakket

Ik kocht een bouwpakket dit jaar en dat was iets wat ik nooit van mezelf had gedacht. Een kerstboom moest echt zijn, vooral voor die heerlijke geur in huis. Jaren kozen we zelf onze boom uit bij de boer. Een paar weken voor kerst gingen we er langs. Samen met de kinderen gaven we de bomen een heuse keuring. Er waren een tweetal eisen. Hij moest net het plafond niet raken en lekker dik zijn. Veel bomen vielen daarmee gelijk af. Als we dan ‘onze’ boom hadden gevonden bonden we er een lintje aan. Vlak voor kerst konden we hem dan ophalen of werd hij thuisgebracht met de trekker.

Afgelopen jaar waren de bomen nagenoeg op en moesten we uitwijken naar de bouwmarkt. Dat was toch wel even iets anders. Zo’n grote boom was in onze ogen onbetaalbaar. Daar konden we er 3 van door de boer uit laten spitten. Maar een kerstboom moest er komen. Helaas was het geen succes, binnen 2 weken zaten de naalden al aan onze sokken en gleden de ballen gevaarlijk naar het uiteinde van de takken. De dag na kerst was het dan ook het moment dat onze kale boom het huis alweer moest verlaten. Dat nooit weer!

Bouwpakket, nep kerstboom

Dat deden we dit jaar anders. We gingen de uitdaging aan met een bouwpakket en kochten een nepboom. Na mijn internetbestelling stond er een paar dagen later een doos voor de deur. Niet bezorgd door een trekker maar door de vriendelijke pakketjes man die tegenwoordig niet meer fijne avond, maar tot morgen zegt.

De doos bevatte een boom met verschillende kleuren takken (niet echt natuurlijk maar gelabeld op kleur) en een metalen stam. Het kostte me maar liefste 2 uur om er vorm in te krijgen maar toen had ik ook wat!

Lichtjes en ballen erin en klaar was onze boom! De takken met de ballen waar we zo zuinig op zijn kregen een klein knikje naar boven. We zouden dit jaar niet met afglijdende ballen te maken krijgen!

De geur ging met deze keuze natuurlijk wel gelijk verloren maar daar vond ik als oily mama natuurlijk een oplossing voor. De diffuser draait overuren en brengt een heerlijke kerstsfeer in huis. Daar heb ik geen echte boom meer voor nodig!

Van die heerlijke kerstgeuren laat ik je graag meegenieten. Daarom voeg ik speciaal voor jou een download toe met fijne kerst blends. Zo breng jij je huis ook direct in kerstsfeer.

Wil je het ultieme kerstcadeau in huis halen? Vraag dan de Blenpicker app als olie tool onder de boom. Deze app voorziet jou hete hele jaar van diffuser blend inspiratie. Een top cadeau!

Receptenkaart kerst

Cadeau inspiratie

Wil je het ultieme kerstcadeau in huis halen? Vraag dan de Blenpicker app als olie tool onder de boom. Deze app voorziet jou hete hele jaar van diffuser blend inspiratie. Een top cadeau!

Of wat dacht je van een DIY pakket van Natural Heroes. Met 1 pakket haal je gelijk alle benodigdheden in huis voor een leuke DIY.

Alvast hele fijne kerstdagen toegewenst!

*Laat je me weten welke blend jij het meest naar kerst vind ruiken?

Liefs, Karolien


Ben je op zoek naar nog meer
Kerst diffuser blend inspiratie?

Ken je de blendpicker app al?

Blendpicker is een app waarin je op elk moment van de dag inspiratie voor een diffuser blend kunt vinden. Gewoon op je telefoon! Geen eindeloze zoektochten meer op social media voor een een fijne blend. Je pickt eenvoudig een diffuser blend in de app.
Met verschillende collecties is er voor elk moment wel een blend te vinden.

Je kunt de app gratis downloaden. Dus.. waar wacht je nog op?

De Blendpicker app is een product van de founder van Olie aan zee.


Blendpicker app