Meteen naar de inhoud

Beauty essentials, recepten met essentiële olie van Young Living

Essentiële olie kan je voor veel meer gebruiken dan alleen een lekker geurtje. Wist je dat je er er al je beauty producten mee kunt vervangen?

Ben je daar nog niet aan toe, start dan met het vervangen van enkele producten. Dagelijks smeren we met synthetische producten heel veel troep op onze huid. Alles wordt opgenomen in ons lichaam en wat niet natuurlijk is zal ook weer opgeruimd moeten worden. Dat opruimen kost ons lichaam energie. En zelf besteed ik dat liever aan iets waar ik zelf voor kies. Jij toch ook? Dus start vandaag nog met het vervangen van de eerste producten uit je badkamer. 

Hier vind je een deel van de beauty inspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 
Omdat ik het super leuk vind dat je mijn PIN hebt gekozen als inspiratiebron tussen de 100000 die je er kunt vinden heb ik twee cadeautjes voor je.


Cadeautje 1

Extra Beauty essentials en recepten download!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

Extra inspiratie

WEbshop

Als je nog niet alle oliën in huis hebt om deze fijne combinaties te maken. Neem dan zeker een kijkje in de webshop. Hier vind je alle oliën van Young Living en meer.


Mijn favoriete beauty producten