Ga naar de inhoud

Beauty essentials, recepten met essentiële olie van Young Living

Essentiële olie kan je voor veel meer gebruiken dan alleen een lekker geurtje. Wist je dat je er er al je beauty producten mee kunt vervangen?

Ben je daar nog niet aan toe, start dan met het vervangen van enkele producten. Dagelijks smeren we met synthetische producten heel veel troep op onze huid. Alles wordt opgenomen in ons lichaam en wat niet natuurlijk is zal ook weer opgeruimd moeten worden. Dat opruimen kost ons lichaam energie. En zelf besteed ik dat liever aan iets waar ik zelf voor kies. Jij toch ook? Dus start vandaag nog met het vervangen van de eerste producten uit je badkamer. 

Hier vind je een deel van de beauty inspiratie die je ook terug kunt vinden op mijn Pinterest account waar je dagelijks nieuwe inspiratie kunt vinden. 
Omdat ik het super leuk vind dat je mijn PIN hebt gekozen als inspiratiebron tussen de 100000 die je er kunt vinden heb ik twee cadeautjes voor je.

 

 

Cadeautje 1

Extra Beauty essentials en recepten download!
Speciaal voor jou verzamelde ik de fijnste recepten op een receptenkaart.

Beauty essentials, recepten met essentiële olie van Young Living

Cadeautje 2

Wil je meer inspiratie ontvangen? Vraag dan mijn gratis Let’s get inspired e-book aan. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je het e-book vanzelf in je mailbox.

Liefs,
Karolien

The form you have selected does not exist.

Extra inspiratie


Natural Heroes

Alles wat je nodig hebt!

Als je net zo dol bent op essentiële oliën als ik dan ben je vast ook vaak bezig met het maken van recepten. Er zijn zoveel DIY’s met oliën en het verveeld nooit.
Om je nog een beetje extra op weg te helpen deel ik mijn favoriete winkel voor grondstoffen met je. Natural Heroes

Hier hebben ze niet alleen alles wat je nodig hebt voor een DIY. Je kunt via deze shop op je oliën aanvullen. Het is allang niet meer zo dat enkel de grote merken als YL kwalitatief goede oliën hebben. De oliën van Natural Heroes zijn net zo goed. (en een beetje goedkoper in aanschaf). Neem zelf maar eens een kijkje!