Meteen naar de inhoud

Door het hele jaar heen zijn er momenten waarop je de oliën kunt komen ervaren.
Live worden de bijeenkomsten georganiseerd in Zonnemaire, Zeeland. Of op een andere locatie indien aangegeven.
Online maak ik gebruik van het programma Zoom. Voor aanvang ontvang je een link waarmee je deel kunt nemen. Het instaleren van een programma is hiervoor niet nodig.

Agenda Januari

22-01 10.30-11.30 uur
Olie en thee (online/live)

Olie en thee is voor mij de ideale combinatie. Genieten van een warme kop thee ondersteund door een ontspannende geur brengt mij direct tot rust.

Dat moment deel ik graag met je. Tijdens dit gezellige moment vertel ik je wat essentiële oliën zijn, hoe je ze kunt gebruiken en bespreken we wat ze voor jou zouden kunnen betekenen.

Een aantal dagen voor de Olie en thee vind je een pakketje op je deurmat. Hierin vind je niet alleen mijn favoriete thee maar ook een aantal olie samples. Samen gaan we de oliën ervaren en ontdek je wat jou doet ontspannen.

Deze olie en thee is bedoeld voor jou als je nog geen of weinig ervaring hebt met essentiële oliën, oprecht geïnteresseerd bent (maar dat kan bijna niet anders als je hier terrecht bent gekomen) en nog geen persoonlijk account hebt bij Young Living.

Aan dit informatiemoment zijn geen kosten verbonden. 


22-01 13.00-14.00 uur
Business talk (online /live)

Ben je nieuwsgierig naar de zakelijke kant van Young Living? Ik vertel je er meer over.
Tijdens de kennismaking met de zakelijke kant van Young Living vertel ik je hoe het precies in zijn werk gaat, welk verdienmodel er achter zit en is er alle ruimte om je persoonlijke vragen te stellen.

Dit infomoment is iets voor jou als je de ambitie hebt om dit jaar stappen te zetten op zakelijke en persoonlijk vlak. Zakelijk bezig zijn is een mooi avontuur wat je veel meer brengt dan een extra inkomen.

Ervaring met essentiële oliën is niet nodig voor dit infomoment. Je hebt nog geen persoonlijk account bij Young Living, je laatste aankoop was langer dan een jaar geleden of je bent via mij ingeschreven.

Aan dit infomoment zijn geen kosten verbonden.


22-01 15.00-17.00
Stel je vragen. (online)

Kan jij niet aansluiten bij de geplande momenten op 22-01 maar wil je wel graag meer informatie? Reserveer dan een blok tijd tussen 15.00 en 17.00 uur. Per aanvraag maak ik 30 minuten vrij om jouw vragen te beantwoorden. Wil je meer weten over de oliën of heb je vragen over de zakelijke kant? De invulling bepaal jij.

Als je liever niet deelneemt aan een groepsmoment dan is deze mogelijkheid ook iets voor jou. 


26-01 19.30-21.30 uur
Basis workshop Starten met essentiële olie (online/live)

Wil je alles uit je starterkit halen neem dan deel aan de basisworkshop Starten met essentiële oliën. Tijdens de workshop bespreken we de werking en de toepassingen van de 12 oliën uit de starterkit. Gaan we dieper in op de manier van gebruik en gaan we aan de slag met een aantal recepten.

Deelname is gratis als je via mij bent ingeschreven bij Young Living.
Koos jij voor een andere sponsor/ inschrijver, dan zijn de kosten voor de workshop 20 euro.
Na inschrijving krijg je de keuze om een workshoppakketje te bestellen. Je bent ook vrij om deze zelf te verzorgen. Inhoud pakketje (pipetflesje / 10 ml roller / neusinhaler / handleiding)


Schrijf je in voor bovenstaande bijeenkomsten door het onderstaande formulier in te vullen.

Alle momenten vinden tegelijkertijd live en online plaats. Live vanaf mijn keukentafel in Zonnemaire, Zeeland. En online via Zoom. Je kunt zelf bepalen wat voor jou het makkelijkste en het fijnste is.
Neem je live deel dan houden we ons aan de corona maatregelingen. Reserveer dus tijdig een plekje als je gebruik wil maken van deze mogelijkheid.

Na inschrijving stuur ik je een persoonlijke mail om je inschrijving te bevestigen.